Tech: IKEA verkoopt vanaf oktober ASUS Republic of Gamers-meubels

IKEA begint vanaf oktober met de wereldwijde verkoop van gamingmeubels. Dit doet doet zij in samenwerking met ASUS in de Republic of Gamers-lijn.

Vanaf later dit jaar wordt het mogelijk om speciale gamingmeubels bij IKEA te verkrijgen. Vorig jaar werd de samenwerking tussen IKEA en ASUS Republic of Gamers al bekendgemaakt. Toentertijd gaf de Zweedse meubelgigant al aan dat dit speciale meubilair vanaf begin 2021 enkel in China beschikbaar kwam. Inmiddels heeft IKEA in een persbericht onthuld dat de ASUS ROG-lijn van IKEA vanaf oktober dit jaar ook wereldwijd beschikbaar wordt. De speciale lijn bestaat uit verschillende gaming-gerelateerde meubels, zoals bureau's en bureaustoelen. Daarnaast biedt IKEA ook meerdere accessoires, zoals muismatten, standaarden voor je headset en zelfs een houder voor je mok, zodat deze niet om kan vallen.

IKEA ASUS ROG2

De ASUS Republic of Gamers-lijn van IKEA is momenteel al te koop in China. Vanaf oktober zijn de spullen wereldwijd verkrijgbaar.

BRON IKEA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?