Tech: IKEA verkoopt vanaf oktober ASUS Republic of Gamers-meubels

Geplaatst: 4 februari 2021 10:47
Aangepast: 4 februari 2021 10:48

IKEA begint vanaf oktober met de wereldwijde verkoop van gamingmeubels. Dit doet doet zij in samenwerking met ASUS in de Republic of Gamers-lijn.

Vanaf later dit jaar wordt het mogelijk om speciale gamingmeubels bij IKEA te verkrijgen. Vorig jaar werd de samenwerking tussen IKEA en ASUS Republic of Gamers al bekendgemaakt. Toentertijd gaf de Zweedse meubelgigant al aan dat dit speciale meubilair vanaf begin 2021 enkel in China beschikbaar kwam. Inmiddels heeft IKEA in een persbericht onthuld dat de ASUS ROG-lijn van IKEA vanaf oktober dit jaar ook wereldwijd beschikbaar wordt. De speciale lijn bestaat uit verschillende gaming-gerelateerde meubels, zoals bureau's en bureaustoelen. Daarnaast biedt IKEA ook meerdere accessoires, zoals muismatten, standaarden voor je headset en zelfs een houder voor je mok, zodat deze niet om kan vallen.

De ASUS Republic of Gamers-lijn van IKEA is momenteel al te koop in China. Vanaf oktober zijn de spullen wereldwijd verkrijgbaar.

Bron: IKEA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord