Tech: HP Reverb G2 VR headset onthuld

Geplaatst:

HP heeft een nieuwe versie van de Reverb VR-bril op de markt gebracht. De HP Reverb G2 VR headset heeft de beste resolutie voor een VR headset tot dusver.

De verbeterde headset is tot stand gekomen in samenwerking met Valve en Microsoft. HP wil met de Reverb G2 VR headset de standaard voor VR-gaming naar een hoger niveau tillen. Met 4320x2160 heeft de headset de hoogste resolutie in vergelijking met andere VR-brillen. De afstand tussen beide ogen is aan te passen, zodat je het naar wens kunt aanpassen. Door de vier camera's worden bewegingen beter geregistreerd. Voor de audio is gekozen voor speakers die door Valve zijn ontwikkeld en ook zijn gebruikt in de Valve Index.

De HP Reverb G2 VR headset is te gebruiken in combinatie met SteamVR en Windows Mixed Reality en is vanaf het najaar verkrijgbaar.

Bron: HP
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord