Tech: HP Pavillion breidt uit met laptop en accessoires

Geplaatst:

Een nieuwe laptop en een aantal opvallende accessoires worden toegevoegd aan de bestaande gaming-lijn van HP Pavillion, zo heeft het bedrijf vandaag uit de doeken gedaan.

De HP Pavillion Gaming 16 laptop is het nieuwe wapenfeit van HP op gaming gebied. Deze robuust ogende rakker heeft een 16 inch beeldscherm en kan draaien met een Nvidia GeForce RTX 2060 grafische kaart. Bovendien is de laptop te gebruiken in combinatie met het OMEN Command Centre, waarmee je je laptop en andere hardware tot in de puntjes kunt beheren en naar eigen smaak kunt instellen. HP kondigde daarnaast ook nog een aantal accessoires aan. De HP X1000 is de eerste draadloze headset van HP en heeft een batterijduur tot wel 20 uur. Mocht je liever geen headset op hebben, dan brengt HP ook nog de HP Gaming Speakers X1000 op de markt. Dit 2.1 speakersysteem is ook compatibel met het OMEN Command Centre. Last but not least komt de HP X24c monitor op de markt. Deze monitor is de meest curved monitor die HP tot dusver heeft uitgebracht. De monitor heeft een verversingssnelheid van 144Hz en AMD FreeSync.

De HP Pavillion Gaming 16 laptop en accessoires zijn later deze maand beschikbaar.

Bron: HP
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord