Tech: HP brengt nieuwe draadloze OMEN-accessoires uit

HP heeft de accessoires-lijn van OMEN uitgebreid met draadloze accessoires die voorzien van de Warp-technologie. Deze lijn moet de game-ervaring naar een nog hoger niveau tillen.

Voor een goede geluidsbeleving heeft HP de OMEN Frequency wireless headset uitgebracht. Deze headet verzorgt lag-vrije audio, zodat je niks in de game hoeft te missen als het op geluid aankomt. De headset heeft een batterij die dertig uur meegaat, USB-C oplading en een microfoon die omgevingsgeluiden onderdrukt. Met de OMEN Vector draadloze muis heeft HP naar eigen zeggen de snelste draadloze muis op de markt gebracht. Het OMEN Spacer TKL toetsenbord moet de ultieme draadloze game-ervaring compleet maken. Deze keyboard is ergonomisch ontworpen en heeft een batterijduur van 75 uur. Door de USB-C aansluiting kun je het toetsenbord in vijf minuten weer voldoende opladen om zonder gebruik van de backlight zes uur mee te kunnen gaan. De OMEN 30L Desktop wordt uitgebracht met de nieuwe NVIDIA GeForce RTX 3090, NVIDIA GeForce RTX 3080 en NVIDIA GeForce RTX 3070 GPU's, waardoor de grafische prestaties naar een hoger niveau worden getild.

HP OMEN Accessoires1

De headset, muis en toetsenbord zijn allen al beschikbaar.

BRON HP

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?