Tech: Acer onthult nieuwe Chromebook en gamemonitoren

Acer heeft een nieuwe Chromebook en drie gamemonitoren onthuld. Het gaat om de Chromebook Enterprise Spin 514, de Predator XB273U NX-gamemonitor, de Acer Nitro XV282K KV en de Predator XB323QK NV

De Chromebook Enterprise Spin 514 bevat een AMD Ryzen-processor en een AMD Radeon-videokaart. Deze onderdelen zorgen ervoor dat de laptop beter draait en een langere accuduur heeft tijdens het gamen. De gamemonitoren beschikken allebei over een hogere refreshrate dan de voorgangers. De Predator XB273U beschikt ook over een Wide Quad HD-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Bij de Acer Nitro XV282K KV beschik je over een 4k Ultra HD-scherm en een 3840 x 2160 pixels resolutie. Deze monitor bevat ook als enige van de nieuwe modellen een HDMI 2.1-port. Het laatste nieuwe model, de Predator XB323QK NV, heeft als eerste monitor het TÜV Rheinland Eyesafe-keurmerk gekregen.

Acer Chromebook Enterprise Spin 5141

De Chromebook Enterprise Spin 514, de Predator XB273U NX-gamemonitor, de Acer Nitro XV282K KV en de Predator XB323QK NV moeten ergens dit jaar gaan uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Acer

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?