Check al onze gamescom content hier!

Teasersite voor Enslaved

Enslaved is een game waar we nog niet veel van weten. Vandaag zette Namco een teasersite online van Enslaved om wat meer informatie te geven.

De teasersite zelf geeft niet zo heel veel informatie. Er zal over 13 dagen een trailer verschijnen van Enslaved. Enslaved verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?