Teaser website Guild Wars 2

Een teaser website van NCsoft's Guild Wars 2 is online verschenen en hier te bekijken. Geruchten gaan dat Guild Wars 2 zal worden voorgesteld op de gamescom.

Mike O' Brien, medeoprichter van Arenanet, wil verder nog het volgende kwijt:

Guild Wars 2 zal een enorme sprong voorwaarts zijn. We hebben het beste team die het volste van hunzelf aan het geven is en ik ben trots op wat ze tot nu toe hebben verwezenlijkt. Zoals ik al zei vorige week, ben ik er gerust op dat je verwonderd zal zijn als je ziet waar we aan werken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?