Empire: Total War

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 15 maart 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Teaser trailer van Empire: Total War

SEGA heeft een mooi stukje sfeerbeeld van het aankomende Empire: Total War online gezet. Het betreft hier jammer genoeg alleen CGI, en geen in-game beelden.

De grootste troef over de voorgaande delen gaan de gevechten op zee worden, waar deze in de voorgaande delen door de computer werden gedaan kan de speler nu zelf het roer in handen nemen. Eind dit jaar kunnen we hem verwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?