Teaser-afbeelding van Dragon Age 4 verschenen

Geplaatst: 12 januari 2021 13:30
Aangepast: 20 mei 2022 11:03

Er is een teaser-afbeelding verschenen van Dragon Age 4. De afbeelding werd geplaatst door Christian Dailey, de executive producer van ontwikkelaar Bioware, op Twitter.

Het is alweer een tijdje aardig stil rond Dragon Age 4. Het laatste nieuws was de teaser trailer van de nieuwe Dragon Age-game tijdens de Game Awards in december en eerder verschenen concept art. Nu is er weer een nieuwe afbeelding van Dragon Age 4 uitgekomen. De afbeelding is te vinden op het Twitteraccount van Christian Dailey en toont een personage dat ancient elf armor aanheeft en staat te poseren met een boog. De tweet met de teaser-afbeelding is hieronder te bekijken.

Wanneer Dragon Age 4 uitkomt is nog niet bekend.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord