Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Team Sonic Racing
  • ONTWIKKELAAR Sumo Digital
  • RELEASEDATUM 21 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Team Sonic Racing is uitgesteld naar volgend jaar

Team Sonic Racing zou eigenlijk eind dit jaar uit moeten komen, maar is tot mei volgend jaar uitgesteld. Dit meldt Sega via het Sonic the Hedgehog Twitter-kanaal.

Team Sonic Racing is een kart-racing game met personages uit de Sonic Universe. In deze game ligt de focus niet enkel op het racen, maar meer op het samenwerken met je teamgenoten. Fans van The Blue Blur en zijn vrienden konden de game deze winter verwachten, maar worden nu helaas toch teleurgesteld. Volgens de tweet van het Sonic the Hedgehog-kanaal zou ontwikkelaar Sumo Digital meer tijd nodig hebben om een game van hoge kwaliteit af te leveren. Sega kiest er om die reden voor de game met bijna een half jaar uit te stellen.

Team Sonic Racing komt op 21 mei 2019 naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?