Nioh 2

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 13 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Team Ninja wil na Nioh PS5 games maken

Team Ninja lijkt na Nioh 2 klaar te zijn voor nieuwe uitdagingen. In een gesprek met Eurogamer Portugal hadden ze wat interessante statements.

In het interview maakte Team Ninja duidelijk dat ze veel zin hebben in de volgende generatie consoles. Een nieuwe console brengt nieuwe mogelijkheden mee, vertelt Team Ninja topman Yosuke Hayashi. Hij claimt dat ze graag aan de slag willen met een nieuwe game en een nieuwe IP voor PlayStation. In een eerder gesprek met Gamesradar benoemen ze de kracht van de PlayStation 5. Ze vinden de PS5 heel wat krachtiger dan de PlayStation 4 en de studio gaat hun best doen om goed gebruik te maken van die nieuwe power.

Nioh 22

Nioh 2 is beschikbaar vanaf 13 maart exclusief voor de PlayStation 4.

BRON Gamesradar

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?