Team ICO voelt geen druk

De baas van Team ICO, Fumito Uedo geeft te weten dat hij nog geen druk met betrekking op zijn nieuwste PlayStation project. De game is nog lang niet af, maar ondanks dat er hoge verwachtingen zijn, laat Uedo weten dat Sony hem en zijn team rustig de tijd geeft voor de productie van zijn mysterieuze game.

Team ICO is vooral bekend om de PlayStation 2 game Shadow of the Colossus. De Sony ontwikkelaar laat helaas nog niets los over de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?