Team Ico Collection gelekt door online winkel

Zo nu en dan worden er nieuwe titels bekendgemaakt uit minder traditionele wegen. Zo zijn er vaker games aan het licht gekomen door een ESRB-rating of een plaatsing op een internetwinkel.

Er gingen al langer geruchten dat Team Ico een HD-upgrade zou brengen voor hun twee ondergewaardeerde parels; Ico en Shadow of the Colossus. Vandaag maakte een internationale winkelketen bekend dat de Team Ico Collection in het eerste kwartaal van 2011 verschijnt. De prijs zou rond de 60 euro liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?