Team Fortress update - dag 2

Gisteren meldden we al dat er in de nieuwe update van Team Fortress 2 onder andere een nieuw level en 18 hoeden zaten. Vandaag komt er nog eens een hele nieuwe spelmodus bij.

De spelmodus die er bij komt is het wel bekende King of the Hill. Hierbij moeten twee teams tegen elkaar zolang mogelijk op één punt, de 'Hill', blijven staan. Welk team het eerst 3 minuten in de Hill heeft gestaan, wint. Het hoeven overigens geen 3 aaneengesloten minuten te zijn, de timer gaat op pauze wanneer er niemand van je team, of de vijand in de Hill staat.

Daarbij komt er nóg een nieuwe map bij, Viaduct, deze speciaal gemaakt voor de spelmodus King of the Hill. De al bestaande maps 'Nuclues' en 'Sawmill' zullen ook deze modus ondersteunen.

De nieuwe map Viaduct is de allereerste Team Fortress map waarbij er sneeuw ligt. Volgens Valve, de ontwikkelaar van Team Fortress 2, beginnen spelers in Viaduct aan de voet van een kleine heuvel. De Hill die je moet overnemen ligt bovenop. Je kunt verschillende routes nemen naar boven toe en de Hill verplaatst nog wel eens van ligging. Dit zal zorgen voor hele 'coole' gevechten.

Morgen worden de laatste details bekendgemaakt over deze update door Valve.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?