Team Fortress update - dag 2

Geplaatst: 13 augustus 2009 09:42
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Gisteren meldden we al dat er in de nieuwe update van Team Fortress 2 onder andere een nieuw level en 18 hoeden zaten. Vandaag komt er nog eens een hele nieuwe spelmodus bij.

De spelmodus die er bij komt is het wel bekende King of the Hill. Hierbij moeten twee teams tegen elkaar zolang mogelijk op één punt, de 'Hill', blijven staan. Welk team het eerst 3 minuten in de Hill heeft gestaan, wint. Het hoeven overigens geen 3 aaneengesloten minuten te zijn, de timer gaat op pauze wanneer er niemand van je team, of de vijand in de Hill staat.

Daarbij komt er nóg een nieuwe map bij, Viaduct, deze speciaal gemaakt voor de spelmodus King of the Hill. De al bestaande maps 'Nuclues' en 'Sawmill' zullen ook deze modus ondersteunen.

De nieuwe map Viaduct is de allereerste Team Fortress map waarbij er sneeuw ligt. Volgens Valve, de ontwikkelaar van Team Fortress 2, beginnen spelers in Viaduct aan de voet van een kleine heuvel. De Hill die je moet overnemen ligt bovenop. Je kunt verschillende routes nemen naar boven toe en de Hill verplaatst nog wel eens van ligging. Dit zal zorgen voor hele 'coole' gevechten.

Morgen worden de laatste details bekendgemaakt over deze update door Valve.

Lees meer