Te zwaar voor Balance Board

De WiiFit wordt geleverd met een Balance Board. Met dit spel moet je volgens de verhalen je conditie naar een hoger niveau kunnen brengen. Zowel jong als oud zouden terecht moeten kunnen op de Balance Board. Behalve wanneer je te zwaar bent, dan krijg je een foutmelding.

Dit overkwam een man van ongeveer twee meter met een gewicht van 158 kilo, 8 kilo zwaarder dan de Balance Board aan kan. De man in kwestie laat zich niet kisten en heeft besloten snel 8 kilo al te vallen, zodat hij eind juni gebruik kan maken van zijn Balance Board. Hij laat weten deze afvalrace niet alleen voor WiiFit te doen, maar mede omdat ook andere games zoals Skake It en Rayman 3 in de toekomst gebruik gaan maken van de Balance Board.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?