Te veel Xbox vrienden voor Wayne Rooney

De grote FIFA-held Wayne Rooney, die al een aantal jaren op het hoesje van de game staat, heeft onlangs zijn gamertag op Xbox Live moeten veranderen. Volgens Rooney waren er teveel gamers die achter zijn oude tag 'Wazza10' waren gekomen. En ja, als je dan een wereldberoemde voetballer bent, dan kun je natuurlijk friend requests blijven accepteren.

My Gamertag name used to be Wazza10 but I had to change it when too many people found out it really was me. I still play FIFA regularly online though.

Aan de ene kant is het misschien logisch dat hij zijn gamertag aan heeft gepast, maar zou het niet leuk zijn om duizenden vrienden in je lijst hebben staan? Elk record is er immers één, en er bestaat een Guinness Book of Records voor games. Wie weet had hij het zover kunnen schoppen, helaas zullen we dat nu nooit weten. Iemand al een idee wat zijn nieuwe gamertag is?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?