Te veel The Sims verkocht

Electronic Arts heeft vandaag met trots bekend bemaakt dat er 100 miljoen exemplaren van The Sims zijn verkocht. De 'game' die zijn oorsprong vind in het brein van Will Wright, verscheen voor het eerst in het jaar 2000.

Hoewel Will Wright onlangs de laatste hand legde aan zijn nieuwe kindje Spore, ziet EA nog wel brood in de franchise. Onlangs bevestigde deze gamegigant dan ook te werken aan The Sims 3, dat vermoedelijk in 2009 op de markt verschijnt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?