Tasmanian Devil komt naar DS

Looney Tune, Tasmanian Devil, komt naar de DS. WayForward Technologies werkt namelijk in opdracht van Warner Bros aan een nieuwe platformgame voor de DS, genaamd Galactic Taz Ball.

Galactic Taz Ball zal natuurlijk draaien om Tasmanian Devil. Deze supersnel rondraaiende maniak is namelijk ontvoerd door Marvin the Martian en probeert nu te ontsnappen. Wanneer de game uitkomt is echter nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?