Tamagotchi behoort tot uitrusting Call of Duty: Modern Warfare

Geplaatst:
Aangepast: 7 augustus 2019 10:51

Wat heeft een virtueel huisdier te zoeken in een realistische first-persoon shooter? Nou, blijkbaar heel veel volgens Infinity Ward, want een Tamagotchi behoort namelijk tot je uitrusting in Call of Duty: Modern Warfare.

De Tamagotchi kennen we natuurlijk allemaal als het razend populaire Japanse virtuele huisdier uit de jaren '90. Het beestje moet dagelijks verzorgd worden door hem te voeden, met hem te spelen en zijn uitwerpselen op te ruimen. Dit virtuele huisdier komt nu ook naar de 2019 remaster van Call of Duty: Modern Warfare. In een interview met de Britse krant Daily Star geeft art director Joel Emslie aan dat het idee voor de Tamagotchi is ontstaan uit de toevoeging van horloges aan de game. Infinity Ward heeft het namelijk voor elkaar gekregen horloges in de game te implementeren die in real time de daadwerkelijke tijd laten zien. Toen het team ging brainstormen over de andere mogelijkheden voor zo'n horloge of smartwatch, kwamen ze op het idee van een Tamagotchi die je aan je uitrusting kunt toevoegen. Dit virtuele huisdier wordt in Modern Warfare de Tamagunchi genoemd en kun je aan je uitrusting toevoegen in de multiplayermodus en de co-op-modus Spec Ops. De Tamagunchi moet, net als het origineel, verzorgd worden. Dit doe je door kills te maken. Hoe meer kills je maakt, hoe verder het virtuele beestje groeit.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij de Tamagunchi gebruiken tijdens je multiplayer matches?

Bron: Daily Star
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord