Tales of Phantasia X bekendgemaakt

Namco heeft een nieuwe titel bekendgemaakt, namelijk Tales of Phantasia X. Deze game is eigenlijk een remake van Tales of Phantasia Narikiri Dungeon, die in 2000 op de Game Boy Color verscheen en van de originele Tales of Phantasia. De game zou volgens Namco dit jaar nog uit moeten komen, of dit ook in Europa is, is nog niet bekend.

Voor meer informatie, kun je terecht op de teaser-site van de game. De game zal worden uitgebracht op de PlayStaton Portable.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?