Take-Two laat operatief directeur gaan

Gary Dale, operatief directeur bij Take-Two, stapt op bij. Dale promoveerde afgelopen jaar nog en vervulde daarvoor dezelfde functie bij ontwikkelaar Rockstar Games, dat ondermeer verantwoordelijk was voor Grand Theft Auto IV.

Zijn contract zal per 15 april worden ontbonden. Een reden voor het vertrek is op het moment van schrijven nog niet bekend. Dale werd als een zeer waardevol lid binnen het Take-Two team beschouwd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?