Table Top Racing: World Tour

  • Ontwikkelaar Playrise Digital Ltd.
  • Eerste releasedatum 3 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Table Top Racing: World Tour komt naar Nintendo Switch

De racegame Table Top Racing: World Tour komt naar de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever Greenlight Games laten weten via hun officiële Twitter-pagina. De game is op het moment in ontwikkeling bij Playrise Digital.

In Table Top Racing: World Tour race je met twaalf mini-auto's over twintig tracks. De game bevat verschillende modi, Power-ups om tegenstanders te hinderen, Wheel Weapons om sneller te racen en multiplayer-ondersteuning voor acht spelers.

onbekend

Table Top Racing: World Tour is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch. Het is nog niet bekend wanneer de racegame gaat verschijnen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?