System Shock 3's website is nu van Tencent Holdings

Geplaatst:
Aangepast: 18 mei 2020 14:44

De website van System Shock 3 is van eigenaar veranderd en is nu van Tencent Holdings, wat suggereert dat de sequel een investeerder heeft gevonden. Zowel SystemShock3.com als SystemShock4.com zijn van ontwikkelaar Otherside Entertainment overgegaan op het Chinese bedrijf.

Voor het begin van mei waren de websites nog in bezit van de directeur van Otherside Entertainment, Paul Neurath. Tencent is het bedrijf met de op één na grootste marktwaarde van heel Azië, namelijk 490 miljard dollar. Het bedrijf investeerde al in meer dan 800 andere bedrijven, waaronder Epic Games, Activision Blizzard en Ubisoft. De ontwikkelaar van System Shock 3 zoekt al sinds 2019 naar investeerders voor hun sequel, nadat ze het partnerschap met Starbreeze in februari 2019 verbraken. Eerder dit jaar leek de gamestudio in de problemen te komen, toen een anonieme developer beweerde dat zijn team 'geen bezetting meer had', wat bevestigd werd door berichten op LinkedIn van de ex-developers. Maanden lang liet Otherside Entertainment niets van zich horen via hun social media kanalen, tot afgelopen maand. Het hoofd van de marketing, Walter Somol, liet weten dat ze 'nog steeds bestonden', maar kort daarna kondigde hij aan dat hij stopte bij Otherside. Daarna bleef het weer erg stil.

Het laatste dat we gezien hebben van System Shock 3, was een trailer op de GDC in maart 2019.

Bron: Videogames Chronicle

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot System Shock 3

Series

-

Uitgever

Night Dive Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Night Dive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord