Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Systeemeisen voor nieuwe Need for Speed bekend

Volgende maand verschijnt deel 12 alweer in de Need for Speed serie met als titel Need for Speed: Undercover. Deze game zal op elk platform verschijnen en voor de pc-versie heeft Electronic Arts de systeemeisen bekendgemaakt.

Systeemeisen:

OS: Windows XP SP3 of Vista SP1
CPU: Intel Pentium 4 (of vergelijkbaar) CPU - 2.8 Ghz of hoger (3.0GHz op Windows Vista)
RAM: 1GB RAM

HDD: 5.5 GB vrije ruimte (minimum)
DVD-Drive: 8x

Graphics: 128MB Video Card - Aanbevolen kaarten: Geforce 6500, Radeon 9500 of beter DirectX compliant video card met Pixel shader 2.0 of hoger (AGP en PCI-Express only)
DirectX: 9.0c

Multiplayer online: Broadband Connection en Network Interface Card

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?