Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Systeemeisen voor Left 4 Dead bekend

Ontwikkelaar Valve heeft de systeemeisen bekendgemaakt van hun aankomende zombieknaller Left 4 Dead, die op 24 november het daglicht zal zien:

OS: Windows Vista, XP or 2000
Processor: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 of AMD64X2 (of hoger)
Werkgeheugen: 1 GB voor XP / 2GB voor Vista
Hardeschijfruimte: minimaal 7.5 GB vrije schijfruimte
Disc drive: DVD-ROM Drive
Videokaart: Direct X 9 ondersteunende videokaart (moet 256 MB of meer zijn met ondersteuning voor pixel shader 2.0)
Geluidskaart: Direct X9.0c ondersteunende geluidskaart

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?