Systeemeisen Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint bekend

Geplaatst:
Aangepast: 27 augustus 2019 22:52

De Systeemeisen voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint zijn bekend. Als je de game op de pc wilt gaan spelen, dan heb je toch een redelijke machine nodig.

Ubisoft heeft vandaag de officiële systeemeisen en features bekendgemaakt voor de pc-versie van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. De pc-versie van de game ondersteunt onder andere 4K-resolutie en een ongelimiteerde framerate. Het is vanzelfsprekend dat je wel een goede pc moet hebben wanneer je de game op hogere settings wilt spelen. In de afbeelding hieronder volgt een overzicht van de verschillende systeemvereisten:

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Zoals je kunt zien, heb je toch een flinke pc nodig voor de zwaardere settings van de game. Kan jouw Battle Station de game draaien?

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 oktober 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord