Systeemeisen Street Fighter IV bekend

Street Fighter IV is al een tijdje beschikbaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3, maar de PC-versie laat op zich wachten. De game komt er nog wel gewoon aan, en Capcom heeft nu bekendgemaakt wat de systeemeisen zijn.

Is jouw PC goed genoeg om deze game straks te spelen? Kijk zelf:

Minimum systeemeisen:
OS : Windows XP
Processor : Intel Pentium4 2.0GHz or higher
Werkgeheugen : 1GB RAM or higher
Hardeschijfruimte : 10GB of free HDD space or more
Videokaart: NVIDIA GeForce6600 series, ATI Radeon(TM) X1600 or higher or higher, DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible, VRAM ?F256MB or higher
Geluidskaart : DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Controller: Mouse, Keyboard
Aanbevolen systeemeisen:
OS : Windows Vista
Processor : Intel Core2Duo 2.0GHz or higher
Werkgeheugen : 2GB RAM or higher
Hardeschijfruimte : 10GB of free HDD space or more
Videokaart : NVIDIA GeForce8600 series or higher, ATI Radeon(TM) X 1900 or higher, DirectX 9.0c/Shader3.0 or higher compatible, VRAM ?F512MB or higher
Geluidskaart: DirectSound compatible, DirectX 9.0c (or higher) compatible
Controller : Gamepad Xbox360 Controller for Windows

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?