Need for Speed SHIFT
  • ONTWIKKELAAR Slightly Mad Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 september 2009
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Systeemeisen Need for Speed: Shift

Vandaag zijn de systeemeisen van Need for Speed: Shift vrijgegeven. Het valt op dat de officiële vereisten toch anders zijn dan de vereisten die op het internet rondzwerven.

Minimale systeemeisen
Windows XP
Processor: Intel Core 2 Duo 1.6 GHz
1GB RAM
6GB vrije hardeschijfruimte
Videokaart met 256 MB geheugen en Pixel Shader 3.0
DirectX 9.0c
Internet connectie met 512Kbps
Keyboard, muis

Need for Speed: Shift is de nieuwste versie in de Need for Speed reeks en zal in onze winkelrekken liggen op 17 september. Niet alleen PC-eigenaars kunnen gaan genieten van deze game, ook Xbox 360 en PS3-spelers mogen achter het stuur kruipen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?