Need For Speed Heat

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Systeemeisen Need for Speed Heat bekendgemaakt

De systeemeisen voor Need for Speed Heat zijn bekendgemaakt. Dit maakt Electronic Arts bekend via hun eigen website.

Electronic Arts maakt de aanbevolen en de minimale eisen bekend voor de pc versie van Need for Speed Heat. EA claimt dat je voor de beste ervaring, in 1080p HD en 60 fps, 16 GB aan RAM nodig hebt en een krachtige videokaart. Het spreekt echter allemaal voor zichzelf, hoe krachtiger je pc is, hoe beter je de game kunt laten draaien. Mocht je de precieze gegevens willen weten, de afbeelding hier beneden vertelt je het allemaal. Need for Speed Heat is alweer de 24ste game in de raceserie van EA. Patrick en ik hadden de kans om de game uit te proberen op gamescom.

Need for Speed Heat specs

Need for Speed Heat is beschikbaar vanaf 8 november voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?