Systeemeisen Mafia 2 bekend

Binnenkort kunnen we aan de slag met Mafia 2. De game verschijnt voor de console en voor de pc en wordt ontwikkeld door 2K Czech.

Als je een pc gamer bent is het altijd maar de vraag of je pc wel geschikt is voor de game. Maar daar is dan eindelijk het moment aangebroken, want zojuist zijn de systeemeisen bekendgemaakt van Mafia 2.

Minimum Systeemeisen:
-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?