Syphon Filter 5 en SOCOM 4 waren foutjes

Gisteren waren er geruchten over de games Syphon Filter 5 en SOCOM 4. Deze zouden in ontwikkeling zijn, als we tenminste PCB Productions mochten geloven. Op hun site werd namelijk gemeld dat men bezig was met de motion capture van beide games.

Vandaag bleek dat het hier om een 'foutje' van PCB gaat, en hiermee kunnen we het idee van de twee games die zouden gaan komen wel weer uit ons hoofd zetten. PCB kon niets anders dan zijn excuses aanbieden aan alle gamers.

I apologize for the confusion. There appears to be some errors on our credits.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?