Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

SWOS genomineerd

Vandaag heeft Codemasters Online bekendgemaakt dat Sensible World of Soccer genomineerd is voor "beste classic game op de Microsoft Xbox LIVE Arcade Awards.

Sensible World of Soccer is een remake van het origineel dat in 1992 verscheen op de Amiga en Atari ST en geldt als één van de grondleggers van hedendaagse voetbalgames als PES en FIFA.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?