Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
Grand Theft Auto IV
  • ONTWIKKELAAR Rockstar North
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 april 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Switchen van karakters in GTA V ook in GTA IV dankzij mod

Het switchen van karakters in GTA V, is nu ook in GTA IV straks mogelijk dankzij een mod. De knappe koppen die werken aan deze mod voor GTA IV, hebben al eerder mods gemaakt, onder de naam GTA X Scripting. Zij creëerden bijvoorbeeld een mod voor Hulk, Iron Man en nog enkele andere titels.

De mod zorgt ervoor dat je kan switchen tussen Niko, Johnny, en Luis. De laatste twee genoemde karakters, komen uit de downloadbare content van GTA IV. De mod verschilt nauwelijks van de functie uit GTA V, met als verschil dat je met de mod wel kan switchen, terwijl de politie in je nek hijgt. Dit kan namelijk niet gedaan worden in GTA V.

Het is nog onduidelijk wanneer de mod precies uitkomt, maar mocht je nieuwsgierig zijn dan kun je de video hieronder bekijken van de GTA IV mod. Deze coole feature uit GTA V, kun jij wellicht al uitproberen straks in GTA IV. Dit verzacht wellicht het wachten op GTA V, die op 17 september verschijnt voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?