Scavengers

  • Ontwikkelaar Midwinter Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 april 2021
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Survival
  • Gameliner score -

Survival shooter Scavengers is nu in de beta fase

Survival shooter Scavengers gaat de beta fase in. Het gaat wel om een gesloten beta, maar je kunt je nu opgeven op de officiële website. De game werd in 2018 al aangekondigd.

Na de eerste test die de game in september is ondergaan, wordt hij nu beschikbaar gesteld voor een grotere groep spelers. De gesloten beta is vanaf nu beschikbaar en je kunt je ervoor opgeven via de officiële website van de game. Er zijn in totaal 50.000 plaatsen voor de beta van Scavengers. De ontwikkelaar hoopt de game in 2021 in Early Access te laten gaan en de game uiteindelijk ook uit te brengen op consoles. De game mixt PvP en PvE gameplay in een grote open-world. De game speelt zich af op een post-apocalyptische bevroren aarde, waar jij als spelers probeert te overleven. Uiteraard zijn er naast hongerige dieren en verschrikkelijke weersituaties ook nog kannibalen.

Scavengers gaat vanaf vandaag in de gesloten beta fase.

BRON The Game Awards

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?