Check al onze gamescom content hier!
Left 4 Dead
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • RELEASEDATUM 21 november 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360
  • GAMELINER SCORE

Survival Pack voor Left 4 Dead is gratis

Valve is solidair met ons gamers ten tijde van deze economische crisis en heeft besloten de nieuwe downloadbare content gratis aan te bieden. Dit Survival Pack kan je in de lente, als PC- en XBox 360 bezitter, voor nop dus naar binnen halen.

Het Survival Pack bestaat uit één nieuwe modus en twee nieuwe maps in de Versus-stand.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?