Check hier alle E3 2021-content

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Survival-modus toegevoegd aan Skyrim: Special Edition

Er is een survival-modus toegevoegd aan Skyrim: Special Edition. Deze extra modus is nu verkrijgbaar voor bèta testing via Steam. Naast de survival-modus heeft ook de Creation Club het licht gezien. Dit is een Steam pagina waar gebruikers kunnen bètalen voor mods.

De survival-modus verandert Skyrim in een land waarin het moeilijker wordt om te overleven. Factoren als honger, kou en vermoeidheid gaan een grotere rol spelen. Het wordt dus lastiger om de game uit te spelen en de modus vormt zeker een uitdaging voor de die-hard fans.

onbekend

Voor de Skyrimfans die liever op een console spelen, komt de modus uit in oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bethesda

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?