Devil May Cry 5

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 8 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Survival-modus Bloody Palace komt volgende maand naar Devil May Cry 5

De survival-modus Bloody Palace kennen we natuurlijk van zo'n beetje elke Devil May Cry-game. Deze modus komt volgende maand ook naar Devil May Cry 5.

In de voorgaande delen van de Devil May Cry-games hebben we kunnen genieten van de Bloody Palace-modus. Ook in het nieuwste deel uit de serie komt de modus terug. Bloody Palace is een survival-modus waarin je het opneemt tegen hordes vijanden en bazen uit de game die steeds sterker worden. Uiteraard is het de bedoeling dat je blijft overleven, maar elke ronde gaat het er ook om hoe snel en hoe stijlvol je je vijanden afslacht. Je uiteindelijke score wordt vervolgens op een globaal scorebord weergegeven, zodat je precies kunt zien hoe je het hebt gedaan ten opzichte van andere spelers. De Bloody Palace-modus verschijnt in april in de vorm van een gratis update.

Devil May Cry 5 is momenteel te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. De update die de survival-modus Bloody Palace toevoegt, verschijnt op 1 april.

BRON Capcom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?