Survival-modus Bloody Palace komt volgende maand naar Devil May Cry 5

Geplaatst: 15 maart 2019 12:30
Aangepast: 15 maart 2019 12:30

De survival-modus Bloody Palace kennen we natuurlijk van zo'n beetje elke Devil May Cry-game. Deze modus komt volgende maand ook naar Devil May Cry 5.

In de voorgaande delen van de Devil May Cry-games hebben we kunnen genieten van de Bloody Palace-modus. Ook in het nieuwste deel uit de serie komt de modus terug. Bloody Palace is een survival-modus waarin je het opneemt tegen hordes vijanden en bazen uit de game die steeds sterker worden. Uiteraard is het de bedoeling dat je blijft overleven, maar elke ronde gaat het er ook om hoe snel en hoe stijlvol je je vijanden afslacht. Je uiteindelijke score wordt vervolgens op een globaal scorebord weergegeven, zodat je precies kunt zien hoe je het hebt gedaan ten opzichte van andere spelers. De Bloody Palace-modus verschijnt in april in de vorm van een gratis update.

Devil May Cry 5 is momenteel te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. De update die de survival-modus Bloody Palace toevoegt, verschijnt op 1 april.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Devil May Cry 5

Series

Devil May Cry

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

8 maart 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord