Supersnelle accessoires voor de Sims 3

De Sims 3 heeft sinds kort een nieuw accessoirespakket voor op de pc; De Supersnelle Accessoires.

Het accessoirespakket is het eerste in de gehele Sims-serie dat zich richt op voertuigen. Met zogenoemde Supersnelle accessoires kun je je bestaande Sims gezinnetje opleuken met vier auto-thema's. Dit zullen zijn Races, Spanning, Swingend en Klassieke Luxe.

Elk thema biedt je de mogelijkheid om niet alleen nieuwe decoraties van de stijlen te plaatsen in je huis. Je kan je Sims ook daadwerkelijk in bijvoorbeeld een Formule 1 auto laten rijden. Natuurlijk kan je zo'n auto ook niet in de regen laten staan, dus er zijn nu ook meerdere mogelijkheden rondom je garage. Deze kan je op meerdere manieren aanpassen en verbeteren.

Al vind je jouw Sim tussen het auto-geweld niet passen bij een Old Timer of
een sportwagen, dan kan je er ook voor kiezen om hem een motor te geven.
Voor ieder is er wat wils.

En met alle accessoires en uitbreidingen bij elkaar begin je je toch wel af te vragen waar het de vreemd-pratende wezens het nog aan ontbreekt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?