Super Street Fighter IV krijgt DLC packs

Ondanks dat Super Street Fighter IV eind deze maand pas zal verschijnen, heeft Capcom al bekendgemaakt dat de game uitgebreid zal worden met twee DLC packs. De eerste pack zal nieuwe kostuums bevatten voor Hakan, Makoto, Guy, Dudley en Dee Jay en zal op 27 april gaan verschijnen.

De tweede pack zal een nieuwe modus bevatten die er voor zal zorgen dat je ook online een toernooi kunt houden met andere spelers en zal vanaf 15 juni geheel gratis te downloaden zijn. Hoeveel de eerste pack gaat kosten is overigens nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?