Super Street Fighter II HD Remix vanaf morgen ook op PSN

Super Street Fighter II HD Remix is al een tijdje vanaf Xbox Marketplace te downloaden. Op het PlayStation Network is de game echter nog nergens te bekennen. Hoewel bekend was dat de titel ook op het PSN zou komen, wist niemand te vertellen wanneer we de game dan ook daadwerkelijk konden verwachten. Capcom brengt gelukkig wat licht in deze duisternis.

Capcom liet namelijk weten dat Super Street Fighter II HD Remix vanaf morgen vanaf het PlayStation Network de downloaden is. Voor een prijs van €14,99 kun je de game binnenhalen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?