Super Smash Bros. Ultimate overspoeld met ongepaste levels

Geplaatst:
Aangepast: 19 april 2019 14:18

Super Smash Bros. Ultimate heeft met de 3.0 update een heuse stage builder gekregen, waarmee het voor spelers mogelijk is hun eigen levels te creëren. Echter werd de game overspoeld met ongepaste level designs en daar zijn ze bij Nintendo niet blij mee.

Het was natuurlijk te verwachten dat veel spelers aan de haal zouden gaan met deze nieuwe feature, maar blijkbaar kwam het voor Nintendo toch een beetje als verrassing. Nog voor de update goed en wel gelanceerd was, stond de game al vol met levels in de vorm van penissen en andere ongepaste content. Zo is er een stage gemaakt waarbij twee mensen seks hebben en is er een zieke geest geweest die het leuk vond een level over 9/11 te maken. Iets dat niet echt lekker strookt met het imago van Nintendo en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het bedrijf druk bezig is al deze levels te verwijderen.

Momenteel bestaat het aanbod vooral uit gebruikersvriendelijke content en zijn veel van bovengenoemde levels al verwijderd door Nintendo.

Bron: Eurogamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord