Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Super Smash Bros. Ultimate ontvangt nieuwe map Small Battlefield

Super Smash Bros. Ultimate heeft onlangs een nieuwe gratis update gekregen. Deze update brengt de nieuwe map Small Battlefield naar de game.

Het is inmiddels alweer meer dan een maand geleden dat Super Smash Bros. Ultimate een update heeft gekregen. Deze update bracht het nieuwe speelbare personage Min-Min naar de game. Nintendo heeft gisteren een nieuwe gratis update voor Super Smash Bros. Ultimate uitgebracht. Deze nieuwe update voegt de nieuwe map Small Battlefield aan de game toe. Small Battlefield is in feite een kleinere variant van de maps Battlefield en Big Battlefield. Deze map is zo klein, dat je echt goed je best moet doen om er niet vanaf geslagen te worden. Daarnaast zorgt de nieuwe update er ook voor dat je op de maps Battlefield, Small Battlefield, Big Battlefield en Final Destination elke soundtrack af kunt spelen, ongeacht bij welke map deze hoort.

Super Smash Bros Ultimate Small Battlefield

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De update 8.1.0 is nu beschikbaar.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?