Super Smash Bros. Ultimate ontvangt nieuwe map Small Battlefield

Geplaatst:
Aangepast: 5 augustus 2020 09:43

Super Smash Bros. Ultimate heeft onlangs een nieuwe gratis update gekregen. Deze update brengt de nieuwe map Small Battlefield naar de game.

Het is inmiddels alweer meer dan een maand geleden dat Super Smash Bros. Ultimate een update heeft gekregen. Deze update bracht het nieuwe speelbare personage Min-Min naar de game. Nintendo heeft gisteren een nieuwe gratis update voor Super Smash Bros. Ultimate uitgebracht. Deze nieuwe update voegt de nieuwe map Small Battlefield aan de game toe. Small Battlefield is in feite een kleinere variant van de maps Battlefield en Big Battlefield. Deze map is zo klein, dat je echt goed je best moet doen om er niet vanaf geslagen te worden. Daarnaast zorgt de nieuwe update er ook voor dat je op de maps Battlefield, Small Battlefield, Big Battlefield en Final Destination elke soundtrack af kunt spelen, ongeacht bij welke map deze hoort.

onbekend

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De update 8.1.0 is nu beschikbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord