Super Smash Bros. Ultimate best verkochte game op Amazon in 2018

Geplaatst:

Super Smash Bros. Ultimate is de best verkochte game op Amazon van 2018. Nintendo's paradepaardje liet daarmee een aantal andere grote games achter zich en ging zelfs vaker over de digitale toonbank als PlayStation giftcards.

Veel eindejaarslijstjes zijn inmiddels weer de revue gepasseerd. God of War, Red Dead Redemption 2 en Marvel's Spider-Man kwam vaak naar voren, maar Super Smash Bros. Ultimate heeft het ook verreweg van slecht gedaan. Sterker nog, op Amazon heeft de game van Nintendo de andere drie grote namen achter zich weten te laten op het gebied van verkoopcijfers. Een puike prestatie als je bedenkt dat de fighter pas in december is verschenen, terwijl de andere games eerder dat jaar al op de markt kwamen.

onbekend

Bron: Amazon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord