Super Nintendo World opent op 4 februari

De Super Nintendo Land zone gaat op februari 2021 open in Universal Studios Japan in Osaka. Leuk om te weten: er is een augmented reality Mario Kart achtbaan.

Dat is zelfs wat eerder dan we verwacht hadden. Afgelopen maand liet Nintendo weten dat de Super Nintendo Land zone waarschijnlijk pas in het voorjaar van 2021 open zou gaan. Een café en merchandise winkel in het Super Mario thema zijn al geopend in het grotere Universal Studios Japan park. USJ en Nintendo deelden ook meer details over de attracties die je zeker kunt vinden in het themapark. Daar hoort een achtbaan bij met een Mario Kart thema. De achtbaan huist in een gereconstrueerd Bowser's Castle en maakt gebruik van augmented reality en projection mapping technologie. Als je een ritje maakt in de attractie, krijg je een augmented reality bril op in de vorm van een Mario-pet. Bloomberg kreeg de kans om alvast een blik te werpen op Super Nintendo World, inclusief de Mario Kart achtbaan.

Super Nintendo World gaat open op 4 februari 2021.

BRON Theverge

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?