Super Nintendo World opent op 4 februari

Geplaatst: 30 november 2020 10:23
Aangepast: 30 november 2020 10:35

De Super Nintendo Land zone gaat op februari 2021 open in Universal Studios Japan in Osaka. Leuk om te weten: er is een augmented reality Mario Kart achtbaan.

Dat is zelfs wat eerder dan we verwacht hadden. Afgelopen maand liet Nintendo weten dat de Super Nintendo Land zone waarschijnlijk pas in het voorjaar van 2021 open zou gaan. Een café en merchandise winkel in het Super Mario thema zijn al geopend in het grotere Universal Studios Japan park. USJ en Nintendo deelden ook meer details over de attracties die je zeker kunt vinden in het themapark. Daar hoort een achtbaan bij met een Mario Kart thema. De achtbaan huist in een gereconstrueerd Bowser's Castle en maakt gebruik van augmented reality en projection mapping technologie. Als je een ritje maakt in de attractie, krijg je een augmented reality bril op in de vorm van een Mario-pet. Bloomberg kreeg de kans om alvast een blik te werpen op Super Nintendo World, inclusief de Mario Kart achtbaan.

Super Nintendo World gaat open op 4 februari 2021.

Bron: Theverge

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord