Super Meat Boy Forever
  • ONTWIKKELAAR Team Meat
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE -

Super Meat Boy Forever uitgesteld

Super Meat Boy Forever is helaas uitgesteld. De game moest eigenlijk deze maand uitkomen, maar die releasedatum werd door de ontwikkelaars niet gehaald.

Super Meat Boy Forever is het vervolg op de platform runner Super Meat Boy. De game moest eigenlijk deze maand verschijnen. Middels een tweet laat ontwikkelaar Team Meat weten dat ze helaas de releasedatum die voor deze maand gepland stond, niet hebben kunnen halen. Ze geven aan dat de game nog niet helemaal af is en ze niet willen gaan haasten om Super Meat Boy Forever toch op tijd af te krijgen. Wanneer de game dan wel uitkomt, weten we nog niet. Wel geeft Team Meat aan dat de releasedatum van Super Meat Boy Forever niet veel later dan de geplande release in april plaatsvindt.

Super Meat Boy Forever1

Super Meat Boy Forever moest eigenlijk deze maand uitkomen. Helaas is deze uitgesteld naar een momenteel nog onbekende datum. Ontwikkelaar Team Meat belooft echter wel dat de release niet veel langer op zich laat wachten en de exacte releasedatum kunnen we in de eerstvolgende trailer zien.

BRON Team Meat

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?