Super Meat Boy Forever uitgesteld

Geplaatst:

Super Meat Boy Forever is helaas uitgesteld. De game moest eigenlijk deze maand uitkomen, maar die releasedatum werd door de ontwikkelaars niet gehaald.

Super Meat Boy Forever is het vervolg op de platform runner Super Meat Boy. De game moest eigenlijk deze maand verschijnen. Middels een tweet laat ontwikkelaar Team Meat weten dat ze helaas de releasedatum die voor deze maand gepland stond, niet hebben kunnen halen. Ze geven aan dat de game nog niet helemaal af is en ze niet willen gaan haasten om Super Meat Boy Forever toch op tijd af te krijgen. Wanneer de game dan wel uitkomt, weten we nog niet. Wel geeft Team Meat aan dat de releasedatum van Super Meat Boy Forever niet veel later dan de geplande release in april plaatsvindt.

Super Meat Boy Forever moest eigenlijk deze maand uitkomen. Helaas is deze uitgesteld naar een momenteel nog onbekende datum. Ontwikkelaar Team Meat belooft echter wel dat de release niet veel langer op zich laat wachten en de exacte releasedatum kunnen we in de eerstvolgende trailer zien.

Bron: Team Meat
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Meat Boy Forever

Series

-

Uitgever

Team Meat

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

23 december 2020

Ontwikkelaar

Team Meat

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord