Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Super Mario RPG nu op de Wii

Super Mario RPG is een SNES game ontwikkelt door Squaresoft. De game heeft alleen in Japan het licht mogen zien en dat vinden veel fans jammer. Daarom is de game nu beschikbaar op het Wii downloadkanaal.

Deze game zal je 900 Wii Points gaan kosten. Een andere game die ook nooit buiten Japan is uitgekomen is Super Mario Bros.: The Lost Levels. Deze game kost 600 punten en is nu ook op het Europese Wii downloadkanaal te verkrijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?