Super Mario Party
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 oktober 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel, Party
  • GAMELINER SCORE

Super Mario Party gaat online met Mario-thon

Nintendo heeft aangekondigd dat Mario Party voor de Switch online gaat en een online modus krijgt genaamd Mario-Thon. Deze optie lijkt geheel logisch maar Nintendo en online is nog geen diamanten huwelijk.

Nintendo is nogal zuinig met het toepassen van online opties en lijkt volgens velen een achilleshiel. Beetje bij beetje lijkt Nintendo echter te leren en ook Mario Party voor de Switch krijgt een online gamemodus. Deze modus genaamd Mario-thon wordt geen marathon van partygames zoals je verwacht, maar juist een snelle 5 rondes durende online pot. Daarbij gooit Nintendo een online ranking, leaderboards en prijzen in de mix. Of dit wat uitmaakt gezien het ontbreken van een echt competitief element moet nog blijken.

onbekend

Mario Party Switch komt 5 oktober uit voor de Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?