Super Mario Maker 2

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Super Mario Maker 2 update laat je eindelijk met vrienden spelen

Super Mario Maker 2 is al een lange tijd uit, maar heeft nu eindelijk een feature gekregen waar velen van ons echt op zaten te wachten. De meest recente Super Mario Maker 2 update laat je eindelijk met vrienden spelen.

Voordat de game in de schappen verscheen, werd bekendgemaakt dat Super Mario Maker 2 niet online met vrienden gespeeld kan worden. Dat was voor veel fans natuurlijk een grote teleurstelling, daar Super Mario Maker 2 juist multiplayer-levels introduceerde. Tijdens de afgelopen E3 kondigde Nintendo aan dat Super Mario Maker 2 toch online met vrienden gespeeld kan worden. Deze feature moest na de release in een update worden toegevoegd. Nu is het eindelijk tijd voor de 1.1.0-update waarin de Play With Friends-optie wordt toegevoegd. Hiermee kun je dus eindelijk multiplayer-levels spelen met mensen die in je vriendenlijst staan.

Super Mario Maker 2 is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De 1.1.0-update waarbij je met vrienden kunt spelen, is nu uit.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?