Super Mario Maker 2 krijgt multiplayer, co-op en story modus

Geplaatst: 16 mei 2019 00:30

Nintendo had een Nintendo Direct presentatie ingelast dat volledig in het teken stond van Super Mario Maker 2. Hierin zijn heel veel features aangekondigd waaronder een multiplayer, co-op en story modus.

De presentatie nam ongeveer vijftien minuten in beslag en Nintendo wist die vol te benutten om ontzettend veel nieuwe features te onthullen voor het tweede deel uit de serie. De geruchten over een co-op modus zijn bevestigd, je kunt dus samen met een vriend of vriendin levels creëren. Daarnaast krijgt Super Mario Maker 2 een story mode waarin je het kasteel van Princess Peach moet herbouwen. Dit doe je door munten te verzamelen die je ontvangt door levels uit te spelen. De game bevat bovendien ook de mogelijkheid levels in multiplayer modus te spelen. Hierin kun je het tegen drie andere spelers opnemen in een race, waarbij je het eerst de vlag moet zien te bereiken. Naast deze grote onthullingen gaf Nintendo nog heel veel details vrij en werd er uitgebreider ingegaan op de mogelijkheden in de Super Mario 3D-wereld. Bekijk hieronder de speciale Nintendo Direct terug.

Super Mario Maker 2 komt op 28 juni exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker 2

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

28 juni 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord