Super Mario Maker 2
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 juni 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Super Mario Maker 2 krijgt multiplayer, co-op en story modus

Nintendo had een Nintendo Direct presentatie ingelast dat volledig in het teken stond van Super Mario Maker 2. Hierin zijn heel veel features aangekondigd waaronder een multiplayer, co-op en story modus.

De presentatie nam ongeveer vijftien minuten in beslag en Nintendo wist die vol te benutten om ontzettend veel nieuwe features te onthullen voor het tweede deel uit de serie. De geruchten over een co-op modus zijn bevestigd, je kunt dus samen met een vriend of vriendin levels creëren. Daarnaast krijgt Super Mario Maker 2 een story mode waarin je het kasteel van Princess Peach moet herbouwen. Dit doe je door munten te verzamelen die je ontvangt door levels uit te spelen. De game bevat bovendien ook de mogelijkheid levels in multiplayer modus te spelen. Hierin kun je het tegen drie andere spelers opnemen in een race, waarbij je het eerst de vlag moet zien te bereiken. Naast deze grote onthullingen gaf Nintendo nog heel veel details vrij en werd er uitgebreider ingegaan op de mogelijkheden in de Super Mario 3D-wereld. Bekijk hieronder de speciale Nintendo Direct terug.

Super Mario Maker 2 komt op 28 juni exclusief uit voor de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?