Super Mario Maker 2 kan toch online met vrienden worden gespeeld

Geplaatst: 13 juni 2019 12:20

Als je de levels van de nieuwste Mario Maker straks samen met je vrienden wilt spelen, dan heb je alsnog geluk. Super Mario Maker 2 kan toch online met vrienden worden gespeeld.

Aanvankelijk bracht Nintendo naar buiten dat Super Mario Maker 2 niet online met vrienden gespeeld kan worden. Dit schoot bij veel fans in het verkeerde keelgat. Tijdens de Nintendo Treehouse die na Nintendo's E3-presentatie werd gehouden, gaf Takeshi Tezuka van Nintendo aan dat het straks toch mogelijk gaat zijn om online samen met je vrienden te spelen. De mogelijkheid om online samen met je vrienden te spelen, is echter niet vanaf de release meteen beschikbaar. Deze functionaliteit wordt namelijk via een update na de release aan de game toegevoegd.

Super Mario Maker 2 verschijnt 28 juni voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker 2

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

28 juni 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord