Super Mario Maker 2
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 juni 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Super Mario Maker 2 kan toch online met vrienden worden gespeeld

Als je de levels van de nieuwste Mario Maker straks samen met je vrienden wilt spelen, dan heb je alsnog geluk. Super Mario Maker 2 kan toch online met vrienden worden gespeeld.

Aanvankelijk bracht Nintendo naar buiten dat Super Mario Maker 2 niet online met vrienden gespeeld kan worden. Dit schoot bij veel fans in het verkeerde keelgat. Tijdens de Nintendo Treehouse die na Nintendo's E3-presentatie werd gehouden, gaf Takeshi Tezuka van Nintendo aan dat het straks toch mogelijk gaat zijn om online samen met je vrienden te spelen. De mogelijkheid om online samen met je vrienden te spelen, is echter niet vanaf de release meteen beschikbaar. Deze functionaliteit wordt namelijk via een update na de release aan de game toegevoegd.

Super Mario Maker 2 verschijnt 28 juni voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?